Asociația Urologică Prof. Dr. Dorin Niculescu – Tîrgu Mureș și Clinica de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș organizează în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Tîrgu Mureș, Asociația Română de Urologie, Colegiul Medicilor din România, filiala Tîrgu Mureș, Ordinul Asistenților Medicali, Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) filiala Tîrgu Mureș în perioada 24-25.05.2019 simpozionul “ Actualități în Urologia tîrgumureșeană – 2019” la Grand Hotel, Tîrgu Mureș.

Simpozionul se adresează rezidenților și specialiștilor de medicină a familiei, urologie, oncologie, nefrologie, ginecologie, anatomo-patologie respectiv asistenților medicali dar și studenților mediciniști.

În cadrul aceluiași eveniment se va desfășura cursul “Urodinamica în Uroginecologie (Managementul Vezicii hiperactive)”, organizat de Secția Clinica Urologie a Spitalului Clinic Județean Mureș în perioada 22-24 mai 2019 ce va avea loc la Clinica de Urologie a Spitalului Clinic Județean Mureș (Gheorghe Marinescu, nr. 1).

Sursa: SCJM