Update: Dupa peste o ora, traficul s-a reluat, dar este in continuare ingreunat.

“O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unui bărbat, de cca 60 de ani, dintr-un autoturism avariat într-un accident rutier care a avut loc astăzi, între localitățiile Luna și Luncani. Pompierii au decopertat autovehicul și au extras persoana blocata din autoturism utilizand KED-ul special și au predat-o echipajului SAJ. Au fost consultate medical de echipajele SAJ încă două persoane, dintre care o femeie de cca 60 de ani care fost transportată la spital” – ISU Cluj.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş, între localităţile Luna şi Luncani (judeţul Cluj), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

In urma cu putin timp, pe E60-DN15, intre localitatea Luncani si Luna, a avut loc un grav accident de circulatie in urma caruia o persoana a ramas incarcerata, conform primelor informatii.

Echipajele de salvare sosite la fata locului asigura primul ajutor persoanelor ranite.

Circulatia in zona este blocata pe ambele sensuri de mers.

Revenim cu amanunte.

MS /  Foto: Adriana Berinde‎ – INFO TRAFIC jud. CLUJ