Atentie, s-a creat un precedent important…

Fostul primar al unei comune, din pacate nu de la noi, din Teleorman, este obligat de instanță să plătească din propriul buzunar micii și berea date locuitorilor de Ziua Comunei și dulciurile de Crăciun. Este vorba de aproximativ 20.000 de lei, dar decizia nu este, însă, definitivă.

Am mentionat la inceput “din pacate”, deoarece si la noi in Tirgu Mures/Mures se procedeaza la fel, an de an. Ultima data, au inaugurat “vara”, desi suntem in primavara, cu asemenea “gratuitati” la Complexul Weekend din Tirgu Mures. Ai nostri, daca ar trebui sa dea inapoi banii, s-ar ridica la cateva milioane de euro bune. Detalii, aici: Mici, gulas si mureseni flamanzi! O noua gratuitate de peste 50.000 de euro!

Fostul primar a fost dat în judecată de actualul primar din Săceni, după ce un control al Curții de Conturi a scos la iveală un prejudiciu de peste 120.000 de lei. În anul 2015, Curtea de Conturi observa faptul că Primăria Săceni, prin consiliul ei local, a adoptat un proiect de hotărâre privind organizarea Zilei Comunei.

La final, sa ne reamintim de ultima “gratuitate” oferita in Tirgu Mures! Cam asta a fost a 19 a inaugurare „gratuita” de sezon. Hai ca mai e putin si la anul poate scapam de ei 😉