Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, microbuzul românilor a fost lovit de o altă maşină, iar şoferul a pierdut controlul volanului. Astfel, microbuzul s-a răsturnat de mai multe ori şi a ajuns pe sensul opus al autostrăzii.

Mureseanca Larisa, în vârstă de 40 de ani, din comuna Aluniş, este singura victimă care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de pe autostrada A3 din Germania. Accidentul tragic s-a produs pe autostrada A3, în zona oraşului Limburg an der Lahn. VIDEO

Potrivit presei din Germania, românca moartă în teribilul accident a fost proiectată printr-unul din geamurile microbuzului şi şi-a pierdut viaţa din cauza rănilor foarte grave.

“Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost si esti un inger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fi uitat niciodata! Dor si durere! RIP suflet drag și scump ai plecat”, a scris pe Facebook o prietenă a Larisei.

“Draga și scumpa nostra Larisa ai plecat dintre noi și copiii tai cui i-ai lăsat? Copila si baiatul tău pe care i-ai iubit ca viata ta. Draga nostra cu suflet bun și frumos, ti-ai lăsat barbatul trist și inlacrimat de durerea ta, draga lui tuși”, este un alt mesaj postat pe Facebook după ce rudele româncei au aflat despre cumplitul accident.