Cunoscutul om de afaceri din judetul vecin, Braşov, Dan Cămârzan, suspectat că şi-a omorât bunica a fost arestat, azi, pentru 30 de zile. Anul trecut, fosta lui soţie a cerut un ordin de protecţie, susţinând atunci că bărbatul consuma substanţe halucinogene.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov l-au prezentat pe bărbat, marţi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Din referatul întocmit de procurori reiese că bărbatul şi-ar fi omorât bunica luni dimineaţa, în locuinţa în care locuiau împreună.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul şi-ar fi sugrumat bunica, dar cauza exactă a morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

„Din anchetă a rezultat că fiica victimei, care este şi mama inculpatului, a încercat să-l oprească, lovindu-l, însă fără rezultat. A fost de faţă. Locuiau împreună. Conflictul a fost unul spontan”, susţine Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, afaceristul avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT şi imobiliare.

Sursa: mediafax.ro