NEATENTIA! Patru adulti si un copil si-au vazut moartea cu ochii…

Accidentul s-a produs astazi,pe DN 17, in judetul vecin, Bistrita Nasaud. Se pare că șoferita autoturismului a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului. La scurt timp după producerea accidentului, autoturismul a fost cuprins de flăcări.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului, a rezultat faptul că o femeie de 35 de ani, din Bistrița care conducea un autoturism pe DN17, din cauza neatenției a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, cele cinci persoane care se aflau în mașină, printre care și un minor de 5 ani au ieșit din mașină, ulterior autoturismul luând foc. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă, toate cele cinci victime, un copil și patru adulți, implicate în accident, vor fi transportate la spital pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

Accident după pasarela la ieșirea din Beclean

Publicată de Mirela Rebrean pe Sâmbătă, 4 mai 2019

Sursa: ISU / IPJ Bistrita Nasaud