Ne facem serviciul în sicrie pe patru roţi…

O polițistă a publicat pe contul ei de Facebook un mesaj dur la adresa șefilor după ce a fost implicată într-un accident.

Andrada Voicu, agent de poliție, a fost grav rănită în timpul unei misiuni. Polițista era cu girofarul în funcţiune într-o maşină Dacia SuperNova extrem de veche a instituţiei, care a fost lovită de o altă maşină. Cei doi poliţişti din autoturismul Dacia au ajuns la spital, unde au fost operaţi de urgenţă.

Andrada Voicu trage  acum un semnal de alarmă. Polițista mărturisește că viaţa ei și a colegilor are o valoare mult prea mică în ochii şefilor.

”Maşinile morţii. Cu astfel de autoturisme sunt trimişi poliţiştii la evenimente. Neinscripţionate, cu semnale luminoase/acustice neomologate. În timp ce pe pagina oficială a Poliţiei Române se postează zilnic fotografii cu domnişoare care au buzele un pic mai mici decât colacul de la WC, cu dinţi perfecţi aliniaţi şi zâmbete mişto, cu autoturisme noi şi sclipitoare, noi ne pierdem dinţii, picioarele, vieţile, de parcă la începutul şcolii de poliţie am semnat contract cu moartea, nu cu instituţia în sine.

Cui îi pasă de faptul că stăm internaţi la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâşietoare, hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru viaţa noastră şi aşteptând să treacă perioada critică, pentru a şti sigur că vom scăpa cu viaţă? Cui îi pasă că tata a murit după ce a auzit de accidentul meu?“, scrie agent Andrada Voicu, pe pagina ei de Facebook. Tânăra poliţistă le bate obrazul şefilor, cărora nu le-ar păsa de viaţa lor. „Toţi cei mari, care ne-au asigurat de sprijinul lor, ne-au întors spatele şi ne-au lăsat amanet.

Nu ne întreabă nimeni dacă suntem/vom mai fi oameni normali sau dacă am rămas cu sechele. Nu îi pasă nimănui că cel puţin un an din vieţile noastre ne va fi furat de spitalizări, operaţii şi recuperare. Doamnelor/domnilor care ne conduceţi, dumneavoastră aveţi impresia că cerem prea mult? Eu sunt de părere că îmi cer doar dreptul la viaţă. Că nu trebuie să ne facem serviciul în sicrie pe patru roţi”, a scris Andrada Voicu pe contul ei de Facebook.