Un tânăr de 29 de ani depistat ieri de către polițiștii de imigrări în urma unui control pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini. Acestuia îi expirase dreptul de ședere conferit prin permisul de ședere temporară și nu a părăsit teritoriul național.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei și obligat, prin decizie de returnare, să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Serviciul pentru Imigrări al județului Mureș continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea șederii și muncii ilegale a străinilor, solicitând cetățenilor străini să acorde interes reglementărilor legale a dreptului de ședere pe teritoriul României, se precizează în comunicatul primit la redacție.

Polițiștii fac apel ca toți cetățenii străini de pe raza județului care au nelămuriri cu privire la legislație să se adreseze Serviciului pentru Imigrări Mureș, situat în str. Mihail Kogălniceanu nr. 14, Tg. Mureș sau să viziteze site-ul public al instituției, la adresa www.igi.mai.gov.ro.

Sursa: RTM /  Foto: colaj