Astăzi, în jurul orei 18.10, pe DN 15 E 60, la ieșirea din localitatea Luduș spre localitatea Tîrgu Mureș, la km 34+490 m,  s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, un bărbat, de 43 de ani, din Bucuresti, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba periculoasă, în conditii de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Cluj-Napoca.

În urma accidentului, conducătorul auto, de 27 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportat la unitatea spitaliceasca pentru acordare de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Traficul a fost restricționat pe un sens de mers, în acest moment circulându-se în condiții normale, au venit precizările de la IPJ Mureș.

IPJ Mures / Foto: colaj info trafic jud Mures