Nu e gluma! Declaratia ministrului la coborare…

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, la finalul unei călătorii cu trenul de la Bucureşti la Constanţa, ca exista conditii bune, trenurile ajung repede, totul e minunat. Nu stim sa va spunem cum a nimerit tocmai intr-un tren modernizat, probabil unicul de acest standard, nici cum s-a reusit performanta de se ajunge mai repede la destinatie.

Mai mult ca sigur ca vorbim de o exceptie, caz unic in istoria CFR, atata timp cat anual trenurile acumuleaza intarzieri de milioane de minute si zeci dintre ele nici macar nu ajung la destinatie, deraiaza pe traseu.

„Am decis să fac această călătorie astăzi cu operatorul naţional de transport feroviar tocmai pentru a vedea exact cum se desfăşoară condiţiile de circulaţie pentru turiştii care vin la mare.

Am venit cu un tren care a fost modernizat în 2018 în România, asta e foarte important, şi toate investiţiile pe care le va derula de acum înainte CFR Călători pe partea de modernizare de vagoane, de locomotive, se vor face în România.

Am fost mulţumit de condiţii. Am făcut o inspecţie în tot trenul să văd toaletele cum sunt, totul a decurs conform aşteptărilor, adică foarte bine. O călătorie de două ore, 225 de kilometri. Eu cred că merită să venim cu trenul la mare”, a spus ministrul Transporturilor.

Trenul cu care a circulat ministrul a ajuns în Gara din Constanţa cu 5 minute înainte de termenul prevăzut.

MS / mediafax.ro / Foto: colaj