R.I.P.! Filmul complet al tragediei…

Destinul designerului Răzvan Ciobanu s-a frânt luni, la doar 43 de ani, stârnind o undă de şoc în lumea modei româneşti. S-a întâmplat în această dimineaţa devreme.

Din primele informaţii, Răzvan Ciobanu a pierdut controlul maşinii pe care o conducea. Ar fi vrut să se întoarcă acasă, după ce a sărbătorit Paştele în cluburile de la malul mării.

Accidentul, cu multe semne de întrebare, este anchetat de poliţişti însă varianta unei sinucideri nu este luată în calcul în acest moment.

Trecuse de ora 7 când un martor a surprins primele imagini de la locul accidentului. Iar cadrele arată cât de brutal a fost. Maşină mare, solidă, de teren, a rupt mai mulţi arbori pentru că la final, grav avariată, să se oprească într-un copac. Bucăţi din caroserie au fost împrăştiate de jur împrejur. Vestea s-a răspândit ca un fulger: la volan era Răzvan Ciobanu.

La intrarea în localitatea Săcele, după oraşul Năvodari, designerul ar fi părăsit drumul judeţean – arata primele date ale anchetei. Maşina şi-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti. Acolo s-ar fi rostogolit pentru că în final să se oprească pe roţi.

Designerul de 43 de ani era decedat atunci când primii poliţişti au ajuns la el. Nu purta centura de siguranţă iar impactul puternic l-a proiectat afară din autoturism.

Toate răspunsurile vor fi date de medicii legişti după autopsie.

Sursa: protv.ro/ Foto: colaj