Revenim cu informatii cu privire la tentativa de jaf la filiala unei bănci din Braşov in care, un individ înarmat cu un pistol şi cu faţa acoperită a intrat în sediul aflat la parterul unui bloc, dar a fugit imediat fara sa fure nimic. Atacatorul s-ar fi speriat însă când a văzut că înăuntru se aflau 8 persoane şi a făcut cale-ntoarsă. Nu a rănit pe nimeni şi nici nu a furat ceva. (Detalii, aici)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în cooperare cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale – IGPR, Biroului de Investigații Criminale Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis pe numele unui tânăr, în vârstă de 27 ani, din municipiul Brașov, în urma căruia au fost obținute probe cu privire la săvârșirea infracțiunii respective.

Cel în cauză a fost reținut, pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt I.P.J Braşov.