In ziarul socialiștilor mureseni, se anunta cu mare tupeu ca primaria Tirgu Mures a eliberat autorizația de construcție a unui Complex de Natație in locul fostului Strand 1 Mai din localitate.

Pentru a fi cat mai convingatori, ca doar detaliile întăresc minciunile, spun că Bazinul Olimpic va avea o capacitate de 800 de locuri pentru spectatori și ca va respecta standardele de omologare internaționale in vederea competițiilor care vor atrage bunăstarea antreprenorilor mureseni.

Nu stim sa va spunem daca este de fapt o “provocare” la primarul din Tirgu Mures, in contrapartidă cu fantasmagoriile acestuia de genul telegondolei care traverseaza orasul si probabil sare peste centura ocolitoare.

Putem să va spunem ca povestea e veche rau, de vreo 20 de ani și asta. “Surprinzator” e ca se scoate in piata ciclic, adica o data la 4 ani, intotdeauna in apropierea alegerilor.

În urma cu cativa ani, tot ziarul lor scria “Complexul de Natație va cuprinde un bazin cu dimensiuni olimpice, anexe și tribune cu o capacitate de 800 de locuri. De asemenea va fi prevăzută și o parcare în imediata apropiere a construcției. Pista de antrenament pentru patinaj viteză va funcționa în continuare.”

În realitate, singurul lucru facut in fostul Strand a fost demolarea betoanelor facute de Ceausescu. De construit, nimic.

Sa ne auzim cu bine in campania următoare, speram nu pe acelasi subiect.

MS / Foto: colaj