Au aparut noi informatii cu privire la tentativa de jaf la filiala unei bănci din Braşov. Un individ înarmat cu un pistol şi cu faţa acoperită a intrat în sediul aflat la parterul unui bloc, dar a fugit imediat fara sa fure nimic.

Atacatorul s-ar fi speriat însă când a văzut că înăuntru se aflau 8 persoane şi a făcut cale-ntoarsă. Nu a rănit pe nimeni şi nici nu a furat ceva.

Alarma s-a dat în jurul orei 16. Atunci în sucursala băncii erau 4 angajaţi – 3 femei şi un bărbat – şi 4 clienţi. Aceştia s-au speriat şi au mărturisit că la fel s-a întâmplat şi cu individul înarmat cu un pistol. Bărbatul nu le-a zis nimic şi a ieşit glonţ din clădire, cu mâna goală.

Declarațiile martorilor…

„Mi-am dat seama că dacă mă auzea, mă împuşca, cred. Şi el a fugit în sus pe urmă”, spune o martoră

Ziceau oamenii că era cu un pistol, nu a intervenit nimeni pentru că îţi este frică pentru viaţa ta”, a pus un bărbat.

Potrivit martorilor, bărbatul – care avea faţa acoperită – a ieşit alergând din clădirea care este la liziera pădurii şi părea să se îndrepte spre ea.

Mai multe echipe de poliţişti au pornit imediat în misiune. Câteva zeci s-au împărţit în oraş, au oprit maşinile şi i-au verificat pe şoferi.

„Au întrebat dacă am văzut pe cineva cu rucsac din spate ieşind din sucursală. Sunt mulţi cu rucsac în spate, poţi să ştii cine era?”, a spus o localnică.

Alţi agenţi s-au ocupat de cercetarea la faţa locului. Anchetatorii au ridicat amprente, dar şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a-l identifica pe individ în cel mai scurt timp.

Aceeaşi sucursală a băncii a mai fost vizată de hoţi, în urmă cu 4 luni. Atunci, mai mulţi indivizi au aruncat în aer bancomatul şi au fugit cu 160 de mii de lei.

Filiala a fost închisă până în martie – cât timp a fost în reparaţii. Acum a fost din nou închisă, pe durata anchetei.

Sursa: protv.ro  Foto: captura video