După succesul, aprecierea și prezenta a peste 3.000 de persoane la prima editie, anul acesta in perioada 14-16 iunie sunteti așteptati din nou în comuna Mădăraș, judetul Mureș, sa simțiti si sa trăiti experiența unui sat pitoresc, combinat cu look-ul și mireasma de Provence.

Astfel, va invitam să veniți la un picnic cu familia si la o plimbare (terapie 🙂 relaxanta prin lanul de lavanda, care are o suprafata de 3 Hectare (cultura matura), langa care veti putea admira o plantatie nou inființată de aproape 2 hectare.

Vom pune la dispoziția Dvs, posibilitatea de a lua acasa produsele obtinute de pe Taramul Lavandei: uleiul esențial , apa de lavandă, săculeți cu flori uscate, sirop de lavandă, buchete de lavandă verde.

Bineînțeles vom avea și bunătățuri oferite de Food Truck-uri profesionale dar și deserturi tradiționale: Kurtos, langoș, plăcinte!

Vom avea organizate si 1-2 photo-cornere, unde 2 fotografi profesioniști vă vor oferi posibilitatea de a vă realiza o ședință foto in decor special amenajat chiar in lanul de lavanda. In colaborare cu, Costume Populare Mureș, pentru ședințele foto profesionale, veți putea închiria costume traditionale originale si autentice.

Pentru a acoperi costurile de organizare și posibilele pagube în cultură, taxa pentru intrarea la festival va fi de 10 RON/persoana (copiii gratuit), iar in acest cost veți primi câte un buchet de lavandă , proaspăt culeasă de către noi.

Așteptăm să ne cunoaștem și sa va bucurati de relaxare in lanul nostru de lavandă!

Locatia: https://distanta.ro/targu-mures/madaras-mures

Publicată de Tărâmul Lavandei pe Miercuri, 17 aprilie 2019

Sursa: Festivalul Lavandei – Mădăraș, Mureș.