Atentie, a inceput sezonul inconstientilor…

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18.50, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu au oprit în trafic, pe DN 16, pe raza localităţii Sărmăşel-Gară, un moped condus de un tânăr, de 17 ani, din localitate. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 10.45, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe DC 24/A, pe raza localităţii Moşuni, un ATV condus de un bărbat, de 36 de ani. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 18.20, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe raza localităţii Gorneşti, un ciclomotor condus de un tânăr, de 16 de ani. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 16.35, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DC 24/A, pe raza localităţii Moşuni, un ATV condus de un bărbat, de 36 de ani. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu este înmatriculat. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 16.35, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic, pe DC 126, pe raza localităţii Dileu Vechi, un ATV condus de un tânăr, de 26 de ani. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că vehiculul nu este înmatriculat. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce acţionau pe raza comunei Noşlac, l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Luduş, judeţul Mureş, care circula cu un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Sursa: IPJ Mures / IPJ Alba /  Foto: colaj arhiva