Compania Romur din Tirgu Mures anunta inceperea unui nou proiect imobiliar și anume #Republicii43, pe spatiul fostului sediu “Curtea de Fier”, prin care si-au propus să ridice standardele existente pe piața imobiliară și să ofere clienților tot confortul de care au nevoie, accesul într-o zonă celebră și foarte căutată orașului.

Apartamentele din Complexul Republicii 43 se remarca prin trei dintre cele mai importante elemente care definesc conceptul de perfecțiune: lux, confort și siguranță.

Acestea au suprafețe generoase începând de la 60 mp utili pentru cele cu 2-3 camere și 290 mp pentru penthouse-uri, ideale pentru tine și familia ta.

Datorită locației foarte bune și a serviciilor puse la dispoziția proprietarilor, apartamentele din proiectul #Republicii43 reprezintă o investiție valoroasă pentru cei care doresc să le achiziționeze.

Pentru mai multe detalii puteti sa contactați compania la numărul de telefon: +40 730 040 855, la adresa de email: 📬office@romur.ro,  sau la sediul din 📌Piața Teatrului nr. 10.

MS /  Foto: Romur