Trasnaia ardeleanului a devenit rapid virala…

Casa lui Vasile Teasc, ardeleanul din Teiuş, judeţul Alba, atrage privirile tuturor trecătorilor, iar imaginile cu maşina care pare intrată pe jumătate în zid au devenit virale pe rețelele de socializare.

Proprietarul imobilului inedit spune că îi plac provocările și a dorit ca imobilul lui să arate acest lucru. Și da, are autorizație pentru peretele ciudat. „Autorizație de construcție pentru amplasare o jumătate de mașină în scop baner 3D pe perete către curte,” a explicat Vasile Teasc pentru ziarulunirea.ro.

Investiția și proiectul au costat 6.000 de lei. Piesele sunt cumpărate la mâna a doua, mai ales Loganul, pentru că este cea mai ieftină variantă comparativ cu alte mărci auto. Mașina este este prinsă de un cadru metalic, apoi prinsă cu șapte tije filetate de vreo 60 cm lungime de perete casei.

”Am îmbrăcat-o ca mascare, pentru că nu se vede frumos cu tablă. Am un cadru metalic la ea, lângă perete, pe care l-am consolidat de mașină cu șurburi, holșuruburi și cu sudură. Apoi am dat câteva găuri cadrului și am trecut prin perete”, a declarat Vasile Teasc.

Întrebat de ce nu a pus o mașină de altă marcă, ardeleanul a spus “asta mi-am permis”.

Sursa: ALBA IULIA 24/24