Târgu Mureș nu este Teleorman. Practicile PSD sunt copiate la indigo de către colegii de alianță, cei de la ALDE Mureș.


Detalii despre cine-i invata pe copii sa ia spaga electorala, aici.


Partidul Național Liberal, organizația municipală Târgu Mureș a depus, în cursul zilei de astăzi, 21 aprilie 2019, o plângere penală împotriva făptuitorului ALDE Mureș, pentru comiterea faptei prevăzută şi pedepsită de art. 386, Cod Penal, privind coruperea alegătorilor, care stipulează, la aliniatul 1. că “oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

Menționăm că informația este publică și au apărut pe rețelele de socializare fotografii de la Platoul Cornești din Târgu Mureș unde se anunța că, începând cu ora 12 a zilei de 21 aprilie 2019 se va oferi înghețată gratuită tuturor copiilor, conform textului de pe inscripțiile fotografiate: “Cu ocazia sosirii primăverii și în semn de respect pentru generațiile următoare, echipa ALDE oferă câte o înghețată GRATIS, tuturor copiilor. Vine vara, bine-mi pare/Înghețata-i bună tare/Când de ALDE-I oferită/Și de copii e servită”

Sperăm ca organele abilitate să ancheteze cu celeritate sezizarea depusă de Partidul Național Liberal.

Este regretabil că, aflați la cârma țării și a Târgu Mureșului, singura ofertă a celor de la ALDE pentru cetățeni este o înghețată. În opinia lor, spitalul regional, centura ocolitoare, modernizarea transportului în comun, podul peste râul Mureș, pistele pentru bicicliști, parcările pentru autoturisme și traficul sufocant mai pot aștepta.

Rămâne umilința la care condamnă orașul, pe care târgumureșenii nu mai sunt dispuși să o accepte.

Sursa: Ervin Molnar, Președinte PNL Târgu Mureș