Ca intr-un sat fara caini, totusi in municipiu resedinta de judet, cu politie+politie locala+jandarmi…

Nouă capace de canal de pe strada Rozmarinului, din municipiul Tirgu Mures, au fost furate miercuri spre joi noaptea. Făptașii se pregăteau să fure și altele în momentul în care poliția a intervenit la fața locului.

Conform IPJ Mures, autorii nu au fost încă identificați. Ne intrebam oare cum au reusit sa fuga asa rapid cu cateva sute de kilograme in spate, avand in vedere ca un capac cantareste in jur la 25 kg.

In cauză a fost deschis un dosar penal, a precizat pentru radio Tg.Mureș purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Emanuela Rugină:

“La fața locului s-au prezentat polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Mureș iar în urma cercetărilor efectuate au constatat faptul că în noaptea dintre 17 spre 18 aprilie a.c., persoane necunoscute au sustras 9 capace de acoperire a gurilor de acces în canal aparținând Companiei Aquaserv Târgu-Mureș.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 3.600 de lei iar în cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat sub coordonarea Parchetului competent. Nu, autorii nu au fost identificați. Se efectuează cercetările.”

Pe internet au aparut si primele reactii 😉

Am deschis un nou spațiu de joacă pe strada Rozmarinului, puteți veni cu copilașii să prindeți cârtițe. Vă așteptăm ❤️

Publicată de Primaria Munikipiului Targu Mures pe Vineri, 19 aprilie 2019

MS / RTM /  Foto: Rus Simion – ‎Esti din Targu Mures daca…