Va reamintim ca cinci persoane – trei adulţi şi doi copii – au fost rănite, in urma cu putin timp, după ce un tren a lovit un TIR încărcat cu material lemnos, la o trecere peste calea ferată din localitatea Beclean, din judetul vecin, Bistriţa-Năsăud.

Victimele se aflau în tren, în care era un grup organizat de copii.

Echipajele de intervenţie au evaluat pasagerii trenului, unii având leziuni la nivelul membrelor. Din cele circa 60 de persoane din tren, 17 sunt copii.

#ACCIDENT feroviar la trecerea de cale ferată de pe drumul Rușului! Un TIR care transporta lemne a fost lovit din plin de un tren personal (cu două vagoane). Din fericire, din primele informații, șoferul tirului a scăpat teafăr. La fel și conducătorul trenului. Sunt evaluate persoanele din tren, aproximativ 68 – 70 persoane, majoritatea copii.#actualizare1 “Sunt evaluate două victime din tren, care prezentau leziuni la nivelul membrelor. Din cele aproximativ 60 de persoane din tren, 17 sunt copii (dintr-un grup organizat)”, transmite ISU Bistrița – Năsăud. Totul s-a petrecut în jurul orei 13.15, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare de la Garda de Intervenție Beclean. #FOTO exclusiv #stiridinbeclean. #Revenim.

Publicată de Mihaela Hiticaș pe Joi, 18 aprilie 2019

FOTO: ISU / ziardebistrita.ro / VIDEO: Mihaela Hiticaș – Știri din Beclean