ATENTIE, astia nenorocesc oameni nevinovati…

Ieri, în jurul orei 16.00, pe DN 13 E60, la km 150+750 m, pe raza localităţii Găieşti, un bărbat de 57 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Cluj, iar ulterior cu un autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani, din judeţul Braşov.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere, aflată în autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să respecte indicaţiile semafoarelor şi ale poliţiştilor rutieri şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă, de asemenea, conducătorilor de autovehicule să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!

IPJ Mures /  Foto: captura video