Daniel Dines, fondatorul UiPath, a spus că va dona 1 milion de euro pentru reconstruirea catedralei Notre-Dame.

“UiPath datorează multe Franței și culturii franceze. Este timpul să dăm ceva înapoi Franței. În numele UiPath, aș vrea să donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre-Dame”, a declarat Daniel Dines pe scena unui eveniment UiPath.

Catredrala Notre-Dame din Paris a fost afectată în urma unui incediu serios ce a avut loc luni seara, pe 15 aprilie. La scurt timp după catastrofă, au apărut donatorii cu sume generoase care vor facilita reconstruirea lăcașului de cult. Detalii, aici: Doua mari branduri de lux rivale s-au batut si in donatii pentru sustinerea Catedralei Notre Dame!

Mai mulți miliardari s-au declarat interesați să ajute la reconstruirea Notre-Dame. Și compania românească UiPath s-a alăturat mișcării și a decis donarea unui milion de euro către acest efort.

Gestul a stârnit reacții diverse pe internet…

Unii s-au declarat indignați de faptul că o companie românească a ales să doneze acești bani către o entitate din Franța, în loc să ajute diferite ONG-uri din România, în loc să încerce să rezolve probleme din țară.

Alții au apărat compania și gestul lui Daniel Dines, spunând că nu este treaba românilor să decidă unde o companie privată alege să-și doneze banii.

Fondată de Daniel Dines și de Marius Tîrcă compania s-a specializat în dezvoltarea unor “roboți” software ce automatizează procesele de lucru din companii. Practic, românii le oferă companiilor soluții software la o muncă manuală și repetitivă care este făcută în prezent de oameni.

Pe noi, ne-ar ajuta mai mult daca am dona sau distribui…

Împreună pentru cei mici! Dacă nu poți dona și o simplă distribuire ajută…

Publicată de Mures Stiri pe Marţi, 16 aprilie 2019

Sursa: realitatea.net /  Foto: adevarul.ro