Declarație mincinoasă, campanie electorală sau adevăr…

Adriana Nicula, șeful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri(DRDP) Brasov, a declarat ieri, cu ocazia unei vizite de lucru pe Autostrada Transilvania, că în perioada următoare vor demara o serie de proiecte importante pentru județul Mureș.

Ca proiect nou este centura Reghinului și a Sighișoarei, dar pe lista de investiții se numără și reabilitarea drumului dinspre Reghin și Sighișoara și continuarea lucrărilor la pasarela de la Sânpaul.

“Centura Reghinului, până la sfârșitul lunii aprilie, va fi urcată documentația pe SICAP. Este deja caietul de sarcini gata, se fac următoarele etape, astfel încât, până săptămâna viitoare să fie urcat pe SICAP. Târgu Mureșul este în aceeași situație.

În ceea ce privește DN 16, Reghin-Cluj-Napoca, are constructorul termen de finalizare a 12 km de covor asfaltic și urmează să continuăm lucrările de covor.

Podul Sânpaul este managementul de trafic în curs de aprobare, săptămâna viitoare, luni cel târziu, sperăm să iasă aprobarea și de la București și deja se pot apuca de treabă, să contine proiectul,” a declarat pentru RTM, Adriana Nicula.

Sursa: Raluca Creţ – RTM / Foto: Răzvan Cuc fb