Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ameninţat, ieri, cu rezilierea contractului antreprenorul care execută lucrările pe lotul Cheţani – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania, acesta declarându-se nemulţumit de mobilizarea din teren, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte lotul Iernut – Cheţani, cu o lungime de 18 kilometri, acesta ar putea fi deschis traficului în luna decembrie.

„Pe Iernut – Cheţani s-a văzut mobilizare. Vorbeam de 180 de utilaje, 400 de oameni care erau la lucru. Era furnicar, oamenii munceau. Aici vorbim de sub jumătate ce am găsit pe acel tronson. Tocmai de asta constructorul se prezintă cu explicaţii la noi. Foarte clar”, a mai spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a efectuat, marţi, o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania pe tronsonul Târgu Mureş – Câmpia Turzii.

Lotul din Autostrada Transilvania dintre Câmpia Turzii, judeţul Cluj – Cheţani, judeţul Mureş, are o lungime de aproape 16 km şi este executat de asocierea SC Straco Grup SRL – SC Specialist Consulting SRL – SC Total Road SRL, având o valoare de peste 236 de milioane de lei.

Sursa: mediafax.ro