Venitul salarial lunar al unui angajat care ocupă funcţia de corporate affairs manager care lucrează într-o multinaţională de pe piaţa locală variază între 24.500 şi 39.500 de lei brut pe lună, arată datele din piaţa de recrutare.

În valori nete, veniturile salariale ale unui manager din acest departament se încadrează astfel între 14.300 şi 23.000 de lei „în mână“ în fiecare lună, potrivit calcu­lelor ZF.ro

„În general, postul de Corporate Affairs este extrem de sensibil, în orice companie. Deşi este un post de comunicare, în funcţie de tipul companiei, acest post va avea legătură cu media şi comunităţile, dar şi cu autorităţile de stat, astfel că, în funcţie de industrie, poate să fie un rol extrem de complex şi delicat.

Evident, expe­rienţa şi expunerea anterioară sunt esenţiale pentru acest post, prin urmare candidaţii sunt destul de puţini, mai ales la nivel de management sau senior management“, a explicat Oana Botolan Datki, SEE Managing Partner al com­paniei cu activităţi în sectorul resurselor umane CTeam Human Capital.

Sursa: zf.ro / Foto: colaj