Zona a fost decontaminata, iar deseurile…

In urma sesizarii primarului comunei Nadeș, Ivan Erhardt Laszlo, cu privire la faptul că, pe raza comunei Nadeș, în parcarea situată lângă E 60, pe partea dreaptă în sensul de mers spre Sighișoara, a fost depozitată, în mod ilegal, o cantitate mare de resturi animale în putrefacție, inca de sambata, Garda de Mediu Mureş face precizari.

“In urma masurilor dispuse de garda de mediu, deseurile de abator au fost ridicate inca in cursul zilei de luni de catre autorul faptei, zona a fost decontaminata. Deseurile vor fi eliminate prin incinerare. 

Data la care vor fi distruse depinde de firma care detine incineratorul, nu de noi. Pana atunci deseurile sunt stocate intr-un container etans,” spune Annamária Székely, comisar-şef la Garda de Mediu Mureş.

Va reamintim ca, persoana care a abandonat aproximativ 2 tone de resturi animale pe marginea drumului european E60, în zona localității mureșene Nadeș, a fost identificată și sancționată cu o amendă de 50.000 de lei de Garda de Mediu Mureş.

Dupa cazul NESIMTITULUI din Reghin (detalii: https://bit.ly/2VufEoR), acum avem parte de un altul! Doua tone de animale moarte aruncate pe E 60 >>> Detalii, aici: https://bit.ly/2KBbWIX

Publicată de Mures Stiri pe Luni, 15 aprilie 2019

MS /  Foto: colaj