Împreună pentru cei mici! Dacă nu poți dona și o simplă distribuire ajută…

In urma cu putin timp, ultramaratonistul Tibi Useriu, a transmis cateva detalii cu privire la demersul sau care are ca scop dotarea unui salon de la Maternitatea Veche din Tirgu Mures.

Trăim zile în care este foarte important să fim uniți și să ne gândim la semenii noștri. Este necesar să ne implicăm în acțiuni civice și să facem ceva pentru societate.

Și eu am fost un nou-născut și am avut nevoie de un pătuț, de aceea pe data de 12 mai voi alerga la Mureș Half Maraton pentru a aduna donații pentru cumpărarea unor pătuțuri pentru copiii născuți prematur. Acești nou-născuți au mare nevoie de ajutor.” a scris Tibi Useriu.

Targhetul lui era 3.000 de lei, dar, desi banii donati au depasit cu mult suma initiala propusa, acestia vor ajuta la dotarea cu mai multe patuturi atat de necesare micutilor. Poti dona si tu, aici.

Va reamintim ca, Tibi Useriu a demarat o campanie alături de organizația Salvați Copiii Mures, pentru a dota cu un patut salonul de terapie intensivă de la Maternitatea Veche din Tirgu Mures.

Tiberiu Ușeriu s-a născut în 1973, în județul Bistrița-Năsăud. Este un alergător de anduranță și un ultramaratonist român, câștigător de 3 ori la rând a celebrei curse 6633 Arctic Ultra.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2243074972394416&set=a.490448770990387&type=3&theater

MS / Foto: colaj cu caracter informativ / Tibi Useriu