Au fost reţinute 23 de permise de conducere…

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 30 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 160 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalităţile depistate şi au fost constatate 17 infracţiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acţionat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. S-a intervenit la 34 de evenimente, dintre care 27 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 17 infracţiuni, 3 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate fiind dispusă o măsură preventivă. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 169 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 74.100 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic. Astfel, au fost reţinute 23 de permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva