Cand au vrut sa o mute, s-a stricat si elicopterul. In ce tara traim!…

Fata se numește Madălina, are 25 de ani și a fost victima unui accident. În prezent, ea este în stare gravă, având afectate și căile respiratorii.

O tânără din Sfântu Gheorghe, care are arsuri pe aproximativ 50 % din suprafața corpului în urma unui accident, va fi transferată la un spital din Belgia, pentru că nu a fost găsit niciun loc liber în România.

După accident, fata a fost transportată de la Sfântu Gheorghe la Spitalul Judeţean Tulcea, unde medicii au încercat – fără succes – să găsească un spital care să aibă secţie de arşi.

Luni s-a încercat transferarea ei într-un spital din Timișoara, însă elicopterul s-a întors din drum, din cauza unei defecțiuni.

În prezent, Mădălina este internată la Spitalul Județean Constanța, unde nu sunt condiții pentru îngrijirea marilor arși, astfel că ea va fi transferată în Belgia.

Familia și prietenii s-au mobilizat și cer ajutorul oamenilor. Mădălina are nevoie de sânge și de orice donație financiară:

Este nevoie urgent de sânge grupa 0 Rh negativ pentru o pacientă din Sf. Gheorghe în stare gravă, cu arsuri pe suprafețe întinse. (…) Haideți să punem mână de la mână și să îi ajutăm, au cea mai mare nevoie de noi acum. Contul este pe numele fratelui, Neculai Bogdan, IBAN: RO81BRDE370SV29475273700 – se arată pe pagina de Facebook ”Din suflet pentru Mădă”, creată special pentru această tânără.

Este nevoie urgent de sange grupa 0 Rh negativ pentru o pacienta din Sf. Gheorghe in state grava, cu arsuri pe suprafate…

Publicată de Din suflet pentru Mada pe Luni, 15 aprilie 2019

Sursa: protv.ro /  Foto: colaj