Amenda primita este mare ca valoare, prea mica raportat la fapta…

Persoana care a abandonat aproximativ 2 tone de resturi animale pe marginea drumului european E60, în zona localității mureșene Nadeș, a fost identificată și sancționată cu o amendă de 50.000 de lei de Comisariatul Județean Mureș al Garzii Naționale de Mediu. De asemenea, persoana în cauză a fost obligată să transporte de urgență deșeurile către o firmă specializată în neutralizarea acestora, conform msnews.ro

Va reamintim ca ieri, primarul comunei Nadeș, Ivan Erhardt Laszlo, a sesizat organele publice cu privire la faptul că, pe raza comunei Nadeș, în parcarea situată lângă E 60, pe partea dreaptă în sensul de mers spre Sighișoara, a fost depozitată, în mod ilegal, o cantitate mare de resturi animale în putrefacție, inca de sambata.

A fost alertata Gărda de Mediu, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș și Direcția Sanitar Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor Mureș pentru a se deplaseze de urgență la fața locului și, într-adevăr, s-a confirmat faptul că aproximativ două tone de resturi animale au fost depozitate pe marginea drumului.

„A fost identificat autorul și, cu siguranță, se vor lua măsurile legale asupra celui care a comis această faptă,” a declarat prefectul județului Mureș, Mircea Dușa.

Dupa cazul NESIMTITULUI din Reghin (detalii: https://bit.ly/2VufEoR), la doar cateva zile avem parte de un altul..

Dupa cazul NESIMTITULUI din Reghin (detalii: https://bit.ly/2VufEoR), acum avem parte de un altul! Doua tone de animale moarte aruncate pe E 60 >>> Detalii, aici: https://bit.ly/2KBbWIX

Publicată de Mures Stiri pe Luni, 15 aprilie 2019