Update: “In urma evenimentelor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, trei barbati, cu varste cuprinse intre 27 si 36 de ani, au fost sanctionati cu cate 200 de lei fiecare, in conformitate cu art. 2, pct. 24, din Legea 61/1991, pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal”, a anuntat Jandarmeria Bucuresti, potrivit News.ro.


Trei bărbați au fost ridicați de jandarmi, azi, în urma busculadei create la sosirea preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Liviu Dragnea s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.

Când Dragnea a ajuns la Înalta Curte, oamenii au început să se îmbrâncească. Președintele PSD a intrat cu greu în curtea ICCJ, el părând, un moment dat, chiar speriat de ce se întâmplă.

În legătură cu acest incident, Poliția Capitalei, prin Serviciul Informare Relații Publice și cu Publicul, a comunicat “Trei persoane au fost conduse la secția de poliție în vederea identificării și luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse.”

Trei barbati l-au atacat pe DRAGNEA Liviu!

Sa vina elicopterul! 😉 #DRAGNEA vizibil speriat in urma atacului! Imagini virale cu inceputul sfarsitului?! >>> Detalii incident, aici: https://bit.ly/2GeVicOVideo: colaj protv

Publicată de Mures Stiri pe Luni, 15 aprilie 2019

Sursa: protv.ro / Video: colaj / Foto: captura video