Tragedia s-a produs in aceasta noapte…

Sfârşit tragic pentru un muresean, în vârstă de 62 de ani. Acesta a fost găsit decedat pe marginea Drumului Naţional (DN) 7, la intrarea în Deva spre Mintia.

Trupul său neînsufleţit a fost observat, azi noapte, în zona întoarcerii spre autostrada A1, de un şofer de TIR, care a alertat autorităţile.

Şoferul de TIR care a văzut bărbatul pe marginea drumului a sunat, azi noapte, în jurul orei 03:00, la 112. Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului. „Victima prezenta multiple traumatisme, dintre care unele incompatibile cu viaţă”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Hunedoara, scrie Realitatea de Hunedoara.

Poliţiştii hunedoreni încearcă acum să afle cum s-a întâmplat tragedia. Oamenii legii au  deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care bărbatul a decedat.

„Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul că, pe DN 7, pe sensul de mers Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal, se află cadavrul unui bărbat ce prezintă multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier.

Cadavrul (potrivit documentelor de identitate aparţine unui bărbat de 62 de ani, din judeţul Mureş), a fost ridicat de reprezentanţii SJML, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei morţii. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a stabili circumstanţele producerii evenimentului şi identitatea prezumtivului autor”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Sursa: realitatea.net / Foto: colaj arhiva