In urma unei tranzactii de peste 1.200.000 de euro, s-a vandut clădirea cu 4 etaje si un teren de aproximativ 7000 mp, din totalul de 12000 mp de teren detinuti de Tarnava SA…

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor S.C. Târnava S.A. a hotărât, în 14.03.2017, vânzarea mai multor active aparținând societății: terenuri, clădiri, magazin, magazii și depozite.

Contractul de vânzare-cumpărare a fost parafat în 29.03.2019, la prețul de 1.269.730 de euro, cu posibilitatea achitării în rate, conform sighisoara.news

Cumpărătorul activelor enumerate este organizația nonprofit Misiunea. Potrivit propriei sale pagini de Internet, ea a luat ființă în anul 1987, iar misionarii săi sunt prezenți în Mexic, Nicaragua și România, unde au creat programe de îngrijire a copiilor abuzați sau abandonați, orfelinate, școli elementare, un colegiu biblic și 19 biserici, se mai arată pe pagina citată.

Ce spun misionarii despre proiect…

Printr-o serie de întâlniri divine ne-am aflat în orașul Sighișoara, care se află în inima Transilvaniei. Cu câțiva ani în urmă, Domnul a început să ne vorbească despre Europa spunând că El a inundat continentul cu prezența Lui și că urma să fim parte din el. Când Jimmy și Genea Horner, conducătorii noștri de vârf, au trecut granița în România pentru prima dată, au știut că aceasta este țara în care dorea ca misiunea să lucreze.

România este o națiune cu dealuri verzi, bogate în pământ, un popor frumos și, în același timp, cu o nevoie copleșitoare. Au trecut mai puțin de treizeci de ani de la căderea comunismului, iar pământul și oamenii sunt încă în proces de vindecare, pe măsură ce îmbrățișează libertatea de care suferiseră. Într-o astfel de țară mică, de peste 19 milioane de persoane, există peste 60.000 orfani și mulți copii care trăiesc cu riscuri.

MS / Foto: captura video