Șoferul vinovat ar fi fugit de la fața locului…

Conform unor surse din cadrul anchetei, o ipoteza in cazul barbatului de 62 de ani din Mureş găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe marginea DN7, este ca, cel mai probabil, a fost lovit de o maşină şi apoi abandonat de șoferul vinovat.

Potrivit poliţiştilor din Hunedoara, Poliţia Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul că pe DN7, sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal, se află cadavrul unul bărbat care prezenta multiple leziuni, probabil ca urmare a unui accident.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul care a murit avea 62 de ani şi era din judeţul Mureş.

Trupul neînsufleţit al acestuia a fost dus la morgă pentru necropsie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu, victima a fost observată pe marginea drumului de către şoferul unui TIR.

„În jurul orei 3.00 se anunţă un accident rutier cu un pieton lovit de maşină, găsit decedat pe marginea drumului la intrare în Deva dinspre Mintia. (…) Echipajul cu medic de la SAJ sosit la faţa locului a constatat decesul victimei. Aceasta prezenta multiple traumatisme, dintre care unele incompatibile cu viaţa”, a spus purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.