Astazi, mureșenii au dat dovadă de multă bunătate…

🌳🌳🌳 Am incheiat si aceasta editie de Copacul cu fapte bune cu recunostinta maxima pentru ca si de data aceasta s-au adunat oameni cu suflet mare si au donat pentru cei mai putin norocosi.

Multumesc toturor voluntarilor care ne-au ajutat astazi, va multumesc tuturor celor care au donat si va multumesc in mod deosebit domnilor directori si pesonalului scolii din Cristesti pentru ajutor.

Lucrurile depozitate acolo urmeaza sa fie impartite familiilor beneficiare in zilele urmatoare.

Am trimis de asemenea pachetele catre familia din Tg. Jiu pentru a fi distribuite.
Au fost ajutate de asemenea 5 familii din oras care au venit la eveniment.

Unii nu au inteles de ce am insistat pe aspectul sortarii lucrurilor si au fost si ofensati, dar pe langa faptul ca am insistat pe acest detaliu de fiecare data si am repetat, trebuie sa intelegeti ca nu avem nici noi fizic timp sa le sortam cand sunt aduse si nici nu ne faceti o favoare ca le aduceti buluc gramada nici noua, nici celor care mai apoi le distrubuie. Nu sta nimeni sa le mai sorteze o data deoarece ar fi munca tiranica si nu asta inseamna acest eveniment.

Sunt niste detalii pe care ne dorim sa le respectam pentru a ne putea desfasura tot evenimentul in cele mai bune conditii.
Speram sa nu se uite aceste detalii data viitoare.

Pe langa aceste mici divergente am avut un eveniment reusit, cel mai reusit si mai bogat de pana acum, dovada ca oamenii buni se aduna de la o editie la alta si asta nu poate decat sa ma bucure. ❤

Va multumesc tuturor! Sunteti grozavi si sunt mandra de voi! ❤ – a transmis Alina Sandor, organizator.