Vă mai amintiți de amenințarea cu rachete? Era 1 Martie… bărbații împărțeau mărțișoare…

Prea tradițional! Așa pare să fi gândit un bărbat din Alba care a găsit un mod original prin care să se facă remarcat: a transmis înregistrări audio, la două locații din București, cu mesajul că, asupra acestora, va fi executat un atac cu rachetă, iar persoanele prezente în acele spații au la dispoziție 21 de minute pentru a evacua zona.

A fost remarcat! De polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate și de procurorii DIICOT care, de dimineață, i-au făcut o ”vizită” la domiciliu. Urmează să îl aducă în București, la audieri în dosarul penal în care este cercetat pentru amenințare, conform legii privind prevenirea și combaterea terorismului.

Dragi prieteni,

Dacă v-am face recomandări după un asemenea caz, probabil că v-am jigni. Cum să venim la voi, oameni de bună credință, și să vă spunem că ”joaca de-a teroristul” este ilegală?

Dacă, printre cei care citesc aceste rânduri, se află și persoane care s-ar încumeta la un asemenea gest, le sfătuim să se facă remarcate altfel. Prin muncă, prin bunătate, prin altruism ….

Să aveți primăvară în suflet, oameni buni!

Sursa: IGPR