S-a intamplat ieri, în jurul orei 17.15 , pe DC 78, în judetul vecin, Brașov, unde a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Un tânăr în vârstă de 24 ani care a condus un autoturism din direcția Drăguș către Olteț, iar la intersecția cu DN1 nu a respectat semnificația indicatorului „STOP”, a pătruns în drumul național fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar. Din impact autoturismul a fost proiectat în zidul unui imobil.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare, montate pe autoturismul pe care îl conducea, figurează ca fiind atribuite altui vehicul. De asemenea, la testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.60 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Maria Ivan.

ATENTIE! Ce poate face un sofer beat, fara permis si cu masina neinmatriculata!

NO COMENT! Individul n-avea permis, conducea o masina neinmatriculata, era beat si… a fugit! >>> Detalii, aici: https://bit.ly/2Iufcn7

Publicată de Mures Stiri pe Miercuri, 10 aprilie 2019

Sursa: newsbv.ro /  Foto: captura video