Nu avea nici permis, da conducea o masina…

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut pentru 24 de ore, la data de 6 aprilie a.c., un bărbat de 31 de ani, cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 6.55, pe strada Rovinari din municipiul Tîrgu Mureş, bărbatul în cauză, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un indicator rutier.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 31 de ani, din municipiul Târgu Mureş, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva