Pe principiul „dacă tăceai, filozof rămâneai”…

Astazi, vedem o postare facuta de primarul Florea Dorin, care, e tare suparat ca nu poate sa-si promoveze noul partid la care a fugit impreuna cu consilierul, ALDE Mures (aliatul PSD), asa cum face cu manipularile din scrisorile penibile trimise muresenilor.

Viralul zilei vine de la raspunsul primit de primarul suparat ca trebuie sa respecte legea. Un muresean ii da o replica pe masura textului postat:

“Constat cu amaraciune ca una din cauzele enervante a pierderii de timp si a resurselor institutiei are drept cauza strangerea de semnaturi fizice pentru niste proiecte ale orasului care au n-au beneficiat de sustinerea CL-ului local alcatuit din reprezentanti ai targumuresenilor.

Oameni care, in actuala perioada a online-ului si a tehnologiei avansate, sunt umiliti la corturi, fiind nevoiti sa semneze fizic cand tehnologia permite votul electronic pe diferite platforme online.

Cum este posibil, in campaniile electorale, de exemplu, sa promiti atatea lucruri, fara sa le realizezi in mandatele ce urmeaza? Oare acesta nu e o forma manipulatorie, cu manevre halucinante?!” ii raspunde Razvan C.

MS /  Foto: colaj captura