Aceeasi Marie, cu alta palarie…

Va spuneam saptamana trecuta ca, in urma unor modificări importante în structurile Antena Group și Antena 3, stațiile regionale ale Antenei 1 au fost preluate de Antena 3 și vor purta numele televiziunii de știri. Deci, Antena 1 Tirgu Mures a devenit Antena 3 Tirgu Mures si va emite din acelasi sediu, situat in complexul de agrement „Weekend” Tirgu Mures! Detalii, aici.

Vestea buna pentru fanii PSD a fost una extrem de proasta pentru cativa indivizi din primaria Tirgu Mures, care dadusera deja contractul de publicitate mascata, in realitate bani pentru cumpararea presei – publicandu-se in schimbul lor toate “realizarile” lui Florea si Maior, limitand accesul muresenilor la o informare corecta si reala, reprezentand in fapt o mare risipa de bani publici -, in valoare de peste 150.000 de euro, catre Cornel Cornaciu, detinatorul I Media Production Co SRL, firma care a administrat Antena 1 Tirgu Mures pana la transformarea in Antena 3 Tirgu Mures.

Probabil disperati ca nu mai au unde sa apara la tv cu scrisorile publice si “realizarile” lor, au gasit solutia prin preluarea unei televiziuni mai vechi, TTM, de care nimeni nu prea mai stia si au rebranduit-o. Vechiul TTM apartinea afaceristului muresean Ionut Sandru, care, se pare, a renuntat la ea, el traind la momentul actual cu familia in Cluj Napoca.

Astfel, castigatorul contractului de publicitate de la primarie, Cornel Cornaciu, a preluat administrarea TTM, i-a schimbat sigla, a denumit-o Televiziunea Tirgu Mures si a inceput sa emita.

Asadar, muresenii au parte de o televiziune veche-noua, sustinuta cu enorm de multi bani de la bugetul local, unde pot sa le urmareasca non-activitatea celor amintiti mai sus. Bine ca nu sunt prea multi, cat o scara de bloc probabil. 😉

Important de precizat ca afaceristul Cornel Cornaciu este fost coleg cu Dan Voiculescu de la antene si asociat cu el in firma Sanlacta.

Chiar si fosta pagina Antena 1 Tirgu Mures a fost schimbata in Televiziunea Tirgu Mures, doar ca au uitat sa stearga pozele vechi ale antenei…

MS / Foto: colaj