Cu ajutorul vostru, am reusit sa-l facem vedeta…

Iata ca postarea de ieri, distribuita de mii de mureseni indignati, care surprindea un nesimtit care isi golea un sac plin de gunoaie in apa, in zona podului Iernuteni din municipiul Reghin, nu a ramas fara ecou.

“Referitor la sesizarea postată pe o rețea de socializare, privitor la deversarea unui sac cu deșeuri în Râul Mureș, Serviciul de Poliție Locală din cadrul Primăriei Reghin s-a autosesizat și a reușit identificarea autorului. Este vorba de numitul S.S. din Chiherul de Jos, domiciliat fără forme legale în Reghin, str. Iernuțeni, nr.–.

S-au luat măsurile legale de sancționare în baza art. 96, alin(2), pct.34 din OUG 195 / 2005 – privind protecția mediului, cu amendă contravențională de 7000 lei.

Mulțumim, pe această cale, d-lui Latiș Robert pentru implicarea de care a dat dovadă.

Poliția Locală își desfășoară activitatea în interesul comunității locale, exclusiv pe baza și în executarea legii și răspunde permanent la numărul de telefon 0733079870.,” se arata in comunicatul transmis de Politia Locala Reghin.

REGHIN! Hai să-l facem vedetă pe nesimțitul din imagine! Poftiți la distribuit… >>> https://bit.ly/2uDY7Pg

Publicată de Mures Stiri pe Duminică, 7 aprilie 2019

Totodata, acest exemplu este dovada ca nu avem nimic personal cu nimeni sau alte interese ascunse, iar cand se face o fapta buna, in cazul de fata din partea politiei locale, o publicam.

MS / Foto: captura