Sefu’ le-a interzis subordonatilor…

Asupra aspectului legalitatii sau nelegalitatii acestei spete, se poate discuta. Cert este ca practica de interzicere a aprecierilor sau distribuirilor impuse angajatilor, nu e o necunoscuta in unele primarii si alte institutii publice muresene. In unele cazuri, acestia fiind marginalizati sau chiar sanctionati, daca au apreciat ceva ce nu e pe placul sefilor. De exemplu, pagina noastra, care ar avea numar dublu de aprecieri raportat la traficul inregistrat zilnic. 😉

Revenind la speta actuala, președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin Mitulețu, instalat de PSD, le-a interzis tuturor angajaților instituției să posteze pe Facebook comentarii cu conținut politic și să dea ”like” sau ”share” la postări cu conținut politic, el invocând în acest sens o serie de prevederi din mai multe acte normative, inclusiv dintr-o lege care nu există.

Interdicțiile aplicate angajaților AEP se regăsesc într-un mesaj scris transmis de Mitulețu, precum și într-un ordin din 21 martie, ambele consultate de G4Media.ro.

MS /  Foto: colaj