Joi, 4 aprilie, de la ora 17, în sala de spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist “Mureșul” (cartierul “Dâmbul Pietros”) din Târgu Mureș, Rareș Bogdan, numărul 1 pe lista PNL la alegerile europrlamentare și Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, vor avea o întâlnire cu mureșenii.

Rareș Bogdan: “Vin la Târgu Mureș cu bucuria de a mă întâlni, în inima țării, cu oamenii frumoși la suflet pe care îi știu și pe care i-am simțit mereu aproape. Vin la Târgu Mureș să vorbim despre România, așa cum o vedem noi și despre cum vrem să luptăm pentru ea. Să iubești România atunci când îți dă totul, e ușor. S-o iubești însă acum, când pare că nu-și găsește orizontul, menirea, vederea și, mai ales oștenii, este sfâșietor. Oștenii suntem noi, doar să ne venim un pic în fire. Țara nu ne are decât pe noi, iar dacă nu pricepem cât de generoasă este, câte ne suportă pământul ei, cum ne dăruiește totul – trebuie doar să privim și să întindem mâna după un măr – nu o merităm. România este unica mea ancoră. Să continuăm împreună, să o apărăm cu inima noastră reunită, rănită, dar curajoasă și plină de speranță! NU UITAȚI SĂ IUBIȚI ROMÂNIA ÎN FIECARE ZI!”

Fostul moderator al emisiunii Jocuri de Putere încasa 23.000 lei lună (aproximativ 5.000 de euro) de la Realitatea TV. Televiziunea nu e singura sursă de venit. În total, Rareş Bogdan, primul pe lista PNL pentru europarlamentare, încasează lunar peste 13.000 de euro. Carmen Avram, vedeta Antenei 3 şi locul doi pe lista PSD pentru Bruxelles, are venituri lunare de peste 6.000 de euro. Sumele apar în declaraţiile de avere depuse la BEC, conform money.ro

Potrivit supervizor.ro, Rareş Bogdan a obţinut în 2018 următoarele venituri:

276.000 lei (o medie de 23.000 lei/lună) de la REALITATEA TV
280.854 lei – dividende şi 21.633 lei salarii de la TREND COMMUNICATION SRL Cluj-Napoca, firmă pe care Rareş Bogdan o deţine împeună cu fostul său coleg de la Realitatea TV, Octavian Hoandră.
166.615 lei de la PHOENICIA EXPRESS SRL Bucureşti, în urma unui contract de imagine
Total: 745.102 lei.

MS /  Foto: colaj