O persoană a fost amendată cu 1.000 de lei din cauza unui comentariu făcut pe Facebook la o acţiune a comunitarilor din județul vecin, care se lăudau cu acțiuni contra căruțașilor. Pentru că nu s-a prezentat la Poliţie, ardeleanul a mai primit 500 de lei amendă.

”Ieri, agenţii de poliţie locală din cadrul Serviciului Public Poliţia Locală Câmpia Turzii au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei un cetăţean din localitate pentru cuvintele jignitoare şi obscene aduse pe reţeaua de socializare Facebook, la adresa instituţiei şi a poliţiştilor locali, de natură să lezeze demnitatea şi onoarea acesteia.

Persoana a fost invitată, ulterior, la sediul Poliţiei Locale, pentru a da detalii cu privire la fapta sa, aceasta refuzând prezentarea, fiind sancţionată cu amendă contravenţională şi pentru această faptă cu suma de 500 de lei, conform Legii nr 61/1991, republicată”, se arată în comunicat, conform Mediafax.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Câmpia Turzii a fost postat în 29 martie comunicatul ”Poliţia Locală Câmpia Turzii în acţiune”, iar respectivul bărbat a început să scrie injurii.

Postarea polițiștilor locali din Câmpia Turzii se referea la o acțiunea pentru prinderea conducătorilor de căruțe care nu respectă regulile de circulație.

Sursa: stiridecluj.ro / Foto: colaj