Solutii sustenabile pentru blocurile „socialiste” si cresterea calitatii vieții locuitorilor…

Asociația UnDAverde anunță prima ediție a evenimentului ZIUA CARTIERULUI TUDOR din cadrul Workshopului Internațional de Arhitectură și Urbanism IMPROVING TUDOR, desfășurat în perioada 1-6 aprilie 2019, la Tîrgu-Mureș. Bazat pe mai multe activități, proiectul se angajează să livreze propuneri sustenabile pentru cartierele și blocurile „socialiste” și soluții creative de intervenție asupra fondului construit și spațiilor publice, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor.

O dată ce ne deschidem ochii, suntem condamnați să vedem. Și ceea ce vedem, folosim pentru mai multe generații, tot ce construim ca specie umană.

Din acest motiv felul în care construim, Arhitectura și Peisajul joacă un rol hotărâtor pentru calitatea vieții.

Studenții arhitecți din Cluj și Bruxelles vor elabora o viziune de reabilitare pentru Cartierul Tudor iar rezultatele vor putea fi văzute sâmbătă, 6 aprilie în Parcul Armoniei, Cartier Tudor, Târgu Mureș.

Cheltuielile pentru cazarea și masa studenților sunt în valoare de 2000 EUR iar acoperirea sumei se bazează pe spiritul civic și contribuția târgumureșenilor. DONEAZA AICI.

Vă mulțumim pentru orice contribuție. Susținătorii acestui proiect, Georgiana și Klaus Birthler vor dubla suma donată, până ce atingem suma necesară de 2000 EUR.

Pentru contribuții intrați aici https://www.patreon.com/undaverdeDacă vreți să sustineti demersul, nu uitați să apăsați Love și să ne lăsați un cometariu.

Publicată de unDAverde pe Marţi, 2 aprilie 2019

Sursa: Asociatia UnDAverde /  Foto: colaj captura