Update: Conform unor noi informatii, baiatul a fost preluat de o familie si este bine pentru moment.


Este tânărul orfan care și-a pierdut casa în incendiu! Politia a fost sesizata….

Atenție, informații cu puternic impact emoțional!

În urma cu puțin, tânărul, despre care am scris în martie – aici: APEL. Valentin a pierdut TOT intr-un incendiu! Are mare nevoie de ajutor –  a anunțat în direct pe Facebook ca se va sinucide.

În cursul noptii și-a schimbat fotografia de profil cu o imagine neagra, iar apoi a postat mesajul “bună. În județul Mureș ma voi sinucide, mai exact în Dâmbu. La revedere!”

Prietenii care au ținut legătură cu el prin mesaje au alertat Poliția și au încercat să-l convingă să-și schimbe decizia. Acesta ar justifica acțiunea ca fiind survenita în urma unor neînțelegeri cu fratele.

Va reamintim ca Valentin trece prin momente grele, în ultima vreme și-a pierdut tatăl și singura locuință pe care o avea.

Publicam acest material în speranța că cei care-l cunosc vor da mai multe detalii politiei pentru a se intervenii înainte de producerea unei tragedii. Acest copil are nevoie de ajutor medical de specialitate.

Înainte de publicare, am luat în calcul și varianta unei glume proaste, dar, având în vedere cazurile de acest gen finalizate nefericit, dar și a problemelor cu care se confruntă tânărul, am hotărât sa facem apelul.

Doamne ajuta sa fie bine!

MS / Foto: colaj