Este oficial, minciuna conducerii a fost confirmata! Din pacate, nu e gluma de 1 aprilie…

Astazi, seful aeroportului Transilvania, Peti Andrei, a anuntat ca toate cursele operate de compania TAROM, Tirgu Mures – Bucuresti si retur, au fost anulate definitiv.

Asta dupa ce la inceputul anului Peti a declarat public: “Am reușit să ajungem la o înțelegere și compania Tarom repornește cursa aeriană către Capitală și din Capitală către Tg. Mureș începând din 7 februarie”.

Nu s-a intamplat asta nici pana la anuntul de sistare definitiva facut tot de el astazi. Banuim ca stia de la bun inceput ca era o minciuna, la fel ca minciunile prin care ne tot prosteste de un an cu cresterea numarului de curse, ramase tot la stadiu declarativ.

Este un esec enorm al conducerii aeroportului care trebuie limitat imediat prin demisia acestuia. Nu mai putem sta cu aceasta conducere incompetenta sa tot facem experimente  pe un asemenea obiectiv important.

Ajunge, dle Peter Ferenc! Trebuie luate masuri urgente chiar daca Peti Andrei face parte din echipa dvs de la UDMR. L-ati protejat suficient! Acest incompetent trebuie DEMIS de urgenta!

MS /  Foto: colaj