Totodată, o ambulanță privată aflată în zonă a ajutat la transportul ranitilor…

În data de 27.03.2019, ora 12:41, Secţia de pompieri Târnăveni a fost alertată cu privire la producerea unui accident rutier între două autoturisme, la intersecţia localitatea Bobohalma cu DN 14 A.

În urma accidentului au rezultat 7 victime, 2 dintre acestea fiind transportate cu o ambulanţă privată, care era în trecere prin locul unde s-a produs accidentul, înainte de a ajunge echipajele Secţiei de pompieri Târnăveni.

Aflat în timpul liber, plt. adj. Nan Daniel, subofiţer operativ principal şi radiotelefonist la Secţia de pompieri Târnăveni, a oprit maşina în afara părţii carosabile şi a trecut la acordarea primului ajutor până la sosirea gărzii de intervenţie.

Acesta a extras victimele din autoturismele implicate în accident, le-a acordat primul ajutor şi le-a protejat  cu profesionalism până la sosirea echipajelor.

A sunat în dispeceratul Secţiei de pompieri Târnăveni pentru a da date suplimentare referitoare la situaţie şi starea victimelor şi a propus unei doamne implicată în accident, aflată în stare conştientă, să apeleze numărul unic de urgenţă.

Plt. adj. Nan Daniel este cunoscut drept un model de decenţă, modestie şi de seriozitate şi aduce Secţiei de
Pompieri Târnăveni și implicit Inspectoratului un motiv de mândrie pe deplin justificată.

Sursa: ISU Mures