Imagini groazinice au fost surprinse la Târgu Mureş, unde un tânăr de 20 de ani a intrat cu un Audi, cu peste 200 la oră, într-un microbuz. Şi tânărul şi şoferul microbuzului au murit pe loc, bucăţi din cele două maşini fiind împrăştiate pe şosea pe zeci de metri.

Un teribil accident s-a produs sâmbătă de dimineaţă, în jurul orei 5.30, la Tg. Mureş, pe strada Gheorghe Doja, la intersecţia cu strada Gării. Un microbuz condus de un bărbat de 40 de ani a vrut să vireze la stânga şi a fost lovit în plin de un Audi condus de un tânăr de 20 de ani.

Martorii povestesc că autoturismul avea peste 200 de km/h, iar poliţia confirmă că şoferul de 20 de ani circula cu viteză excesivă. Impactul dintre cele două autovehicule a fost devastator. Microbuzul s-a răsturnat peste şoferul aruncat prin parbriz, iar Audi-ul a ajuns pe spaţiul verde, distrus cmplet.

Bucăţi din cele două maşini erau împrăştiate pe zeci de metri în jurul locului impactului. Mai mult, Audi-ul a rupt un stâlp de fibră optică.

Tânărul şofer de 20 de ani venise de la Cluj în weekend acasă, la Tg. Mureş, şi le-a spus părinţilor seara că iese în oraş. Taximetriştii din zona gării susţin că toata noaptea tânărul a făcut curse prin oraş, cu viteză foarte mare. Şoferul microbuzului era din Viforoasa şi avea maşina plină cu marfă, mergea la piaţă.